1 juli 2016
“We hebben ons gezin meegenomen naar Moraira dit jaar nadat we zelf meerdere keren naar Moraira zijn geweest. We zijn allemaal gegrepen door de schoonheid van Moraira en hebben zin om terug te komen. Jullie villa is ontzettend schoon en comfortabel. Alles wat we nodig hadden voor een geweldige vakantie.”
Engeland

***

12 mei 2016
“We hebben genoten van een paar heerlijke dagen in jullie prachtige huis. Alles was perfect, het huis, het weer, de omgeving. De mannen hebben geweldig gefietst en wij zijn heerlijk tot rust gekomen.
Heel erg bedankt voor een paar onvergetelijke dagen, we komen hier zeker weer terug!”

Nederland

***

29 april 2016
“Wat is dit een geweldige plek! We hebben genoten van jullie mooie villa met prachtig uitzicht. Heerlijk lunchen met een wijntje, tapas, kinderen in ’t zwembad en op ’t voetbalveldje. Echt genieten!”
Nederland

***

17 januari 2016
“Ik heb een perfecte werk-vakantie gehad in de zon tijdens mijn verblijf in jullie prachtige villa met geweldig uitzicht. Het voelde gelijk als mijn thuis! Ontzettend bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid, ik heb er ontzettend van genoten. Ik kom terug!”
Duitsland

***

3 januari 2016
“Wat hebben jullie een fantastisch mooi en gezellig huis. We hebben kerst en nieuwjaar hier met veel plezier doorgebracht! Ondanks dat het winter is hebben we bijna elke dag kunnen genieten van de zon op het terras. We hebben zelfs een paar keer buiten ontbeten. We komen graag een keertje terug!
Ook de huismanager bedankt voor de goede zorgen!”

Nederland

***

12 september 2015
“We hebben enorm genoten van onze vakantie in “Villa Moraira”. Het hele huis is ruim en zeer praktisch ingericht: privacy voor beide gezinnen. Het beveiligde zwembad gaf ons rust en een veilig gevoel. Onze kleinkinderen konden hier vol hartenlust rondlopen en rondkruipen. Deze vakantie zullen we niet vlug vergeten”
België

***

5 september 2015
“Wat hebben we genoten van jullie prachtige woning en de mooie omgeving. Dank voor jullie gastvrijheid, het was een fantastische week!”
Nederland

***

15 augustus 2015
“We hadden een geweldige week in deze perfecte villa. Fantastisch hoe het is ingericht en ook het zwembad natuurlijk. Bedankt dat jullie het zo geweldig mooi gemaakt hebben.”
Engeland

***

8 augustus 2015
“We hebben genoten van jullie “paleis” We komen zeker nog een keer terug. We spreken elkaar in Culemborg!   Liefs van ons allemaal.”
Nederland

***

6 juni 2015
“We verbleven van 6-14 juni voor de 3e keer in jullie villa. Het was een leuke verrassing toen we de deur openden en ontdekten dat de villa nog mooier was dan op de foto’s! De villa is zeer mooie gerenoveerd en ruim ingericht. Met twee baby’s konden we ontspannen genieten door het veiligheidshek bij het zwembad. We zijn erg blij met ons verblijf.”
Frankrijk

***

6 juni 2015
“Wij hebben genoten van twee weken zon en rust in jullie recentelijk verbouwde stulpje. Het Spaanse eten, drinken en ritme heeft ons weer energie gegeven tot de volgende vakantie!”
Nederland

***

9-23 mei 2015
“Wij hadden de primeur om na de grote verbouwing de villa als eerste te mogen gebruiken. Hij is mooi en ruim geworden. Wij voelden ons direct ‘thuis’.  Dit komt door de smaakvolle inrichting, de gebruikte materialen, de kleuren en de vele details. Hier is over nagedacht! Je raakt niet snel uitgekeken op het lijnenspel; ‘ s avonds met de buitenverlichting is het weer anders dan overdag met zonlicht of tijdens schemering. Ook de locatie is geweldig, uitzicht op het dal, de bergen en natuurlijk de zee! We hebben hier heerlijke weken gehad en alle dagen volop zon met aangename temperaturen. Wat ons betreft graag tot een volgende keer!” 
Nederland

***

oktober 2014
“We hebben genoten van de vakantie in jullie villa! We hebben topdagen gehad. Vanaf het terras is het echt genieten. We hebben veel gezien van de mooie omgeving en de baaitjes en uitzichten zijn prachtig. We hopen hier nog eens terug te komen”.
Nederland

***

21 september 2014
“Wat een genot om een weekje in jullie villa te mogen verblijven. We hebben volop genoten van het huis, het zwembad (wel 80 baantjes!!), Moraira en het strand. Ondanks een regenbui toch nog aardig bijgekleurd. Samen heerlijk kunnen relaxen. Dit plekje zullen we zeker onthouden”.
Nederland

***

14 september 2014
“Wij komen uit Duitsland en zijn voor de eerste keer in Moraira. Jullie vakantiewoning is het mooiste onderkomen dat we ooit hebben gehad. Het zwembad gebied met de glazen vouwwand in simpelweg geweldig. Ook de smaakvolle inrichting laat niets te wensen over. In de keuken kookt men werkelijk met plezier. Alles is zeer doordacht ingericht en erg schoon. We voelden ons gelijk thuis. De perfecte ligging van de woning met zicht op de Middellandse zee is echt onbeschrijfelijk. We willen graag volgend jaar weer in jullie villa onze vakantie doorbrengen”.
Duitsland

***

6 september 2014
“Wat hebben we het naar ons zin gehad in jullie prachtige villa! Bedankt voor de gastvrijheid! We hebben erg genoten van Moraira, het weer, de omgeving en uren doorgebracht in het zwembad. Wellicht tot een volgende keer”.
Nederland

***

27 augustus 2014
“Wat een fantastische tijd hebben wij hier als gezin gehad. De vele uren in het zwembad, ontbijt aan de grote houten tafel en een drankje op de loungebank in de avonduren met uitzicht op de Middellandse zee hebben deze ruim twee weken onvergetelijk gemaakt. We hopen hier nog menigmaal terug te komen om te genieten van alles wat de villa en Moraira te bieden heeft”.
Nederland

***

9 augustus 2014
“Een paar woorden om jullie te bedanken voor het verblijf in jullie villa die uitzonderlijk is geworden na de renovatie. Met name het zwembad/terras met de glazen pui die helemaal geopend kan worden is erg gewaardeerd. Wij zijn een gezin met twee kinderen uit Anger in Frankrijk en voor de eerste keer in Moraira. We vonden het dorp leuk, het strand, de restaurantjes en de regio, eigenlijk alles aan onze vakantie in jullie huis. We hopen volgend jaar terug te komen met onze vrienden”.
Frankrijk

***

Juli 2014
“Wij hebben een maand vakantie gehad in jullie villa die bijzonder mooi is geworden na de renovatie. We hopen snel weer terug te komen”.
Frankrijk

***

Juni 2014
“Zo te zien zijn wij de eerste gasten die na de verbouwing in het gastenboek mogen schrijven. De combinatie van moderne keuken en volledig open eet- woonkamer die met de helemaal te openen glazen vouwwand naadloos in het terras en zwembad gedeelte over gaat en een fantastisch uitzicht over de Middellandse zee is overweldigend.Een klein paleisje waar men zich alleen maar goed kan voelen”.
Duitsland

***