Welkom bij ModerneVillaMoraira , voor een begin van een heerlijke vakantie in Moraira! Een rustgevende plek met prachtig uitzicht, privacy en voorzien van alle comfort. De villa is in 2015 compleet gerenoveerd en voorzien van alle luxe en gemakken die u nodig heeft om heerlijk te ontspannen. U kunt hier de originele Spaanse sfeer nog steeds proeven in een moderne villa met uitzicht over de bergen, vallei en zee!

Uniek is de vouwwand naar het terras, waarmee u de gevel helemaal kunt openen waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. De villa is geschikt voor maximaal 6 personen (+1 baby), heeft 3 slaapkamers, 2 1/2 badkamers en een moderne keuken met alle benodigde apparatuur. Alle slaapkamers hebben airco (warm/koud) en een glazen schuifpui die toegang biedt naar het zwembadterras met zeezicht of tuin.

Buiten is het ruime privé zwembad (8×4) met panorama loungehoek en uitzicht over de Middellandse zee. Het zwembad kan middels een veiligheidshek worden afgeschermd zodat kinderen niet per ongeluk in het water terecht kunnen komen. Rondom de villa is een schitterend gelijkvloers terras met palmbomen, hangmat, loungebedden en eettafel voor 8 personen. Tevens heeft het terras een luxe buitendouche met warm water. Voor het plezier van de hele familie is er een mini-voetbalveld aangelegd met echte goals waar ook de kleinsten veilig kunnen spelen.

Het centrum van Moraira en het strand liggen op 2 kilometer afstand van de villa. Moraira is een gezellige badplaats zonder hoogbouw, met een zeer ruime keuze aan winkels en restaurants. Er zijn vele grote supermarkten in het dorp, waarvan 2 op 500 meter van de villa.

 

ModerneVillaMoraira heette voorheen Casa Karin.