Moraira is het gebied bij uitstek om gedurende het hele seizoen uw hart op te halen bij sportieve activiteiten. Golf, tennis, wandelen, wielrennen, mountainbiken en klimmen, het kan allemaal op een steenworp afstand van de villa.

Op 2 minuten afstand van de villa vindt u Solpark met 7 kunstgras tennisbanen. Huur van rackets is mogelijk. Tevens kunt u hier minigolf spelen.

De golfliefhebber kan z’n hart ophalen bij Golfclub Ifach op 10 minuten afstand van de villa. 9/18 uitdagende holes met uitzicht op de Peñon d’Ifach zullen u niet snel vervelen. Mocht u uw techniek willen aanscherpen dan kunnen we u in contact brengen met een Engels sprekende golf-pro. Ook in Javea bevindt zich een 18 hole golfcourse.

De finish van de “Vuelta” was in 2015 op de top van de Cumbre del Sol in Moraira. In het voorjaar trainen bijna alle prof ploegen in Moraira en omgeving om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Ook voor de sportieve fietsliefhebber zijn er voldoende uitdagingen om de conditie op peil te brengen in perfecte weersomstandigheden.